Virtual Desktop


Soluții pentru lucru de acasă

Ajutam Romania


Binbox pune la dispoziția instituțiilor din sectorul public de sănătate și din cadrul DSU infrastructura sa de virtualizare în Cloud și de securitate cibernetică, gratuit.

MultiCloud Platform

The only MultiCloud platform hosted in Romania (Azure, VM Ware, KVM)

Binbox Locations

Bucharest, Ploiesti, Vienna, Prague, Bratislava, Amsterdam, London, New York, Chicago, Freemont

Azure Stack

Embark on a Digital Transformation and keep your business
up to date with the most powerful hybrid cloud platform!

Full Data Center services available anywhere in the world at one click away

We strive to connect people, information and ideas around the world by providing the world's best telecommunication and data center services.

Virtual Servers

VM Ware virtualization platform based on a CISCO UCS with fast HPE 3PAR Storage offers the best value for the most demanding computing requirments. No need to invest in fast-depreciating “metal servers”.

Ajutam Romania!

 

BinBox, unul dintre jucătorii importanți pe piața de Cloud din România, pune la dispoziția instituțiilor din sectorul public de sănătate și din cadrul DSU infrastructura sa de virtualizare în Cloud și de securitate cibernetică, gratuit, pentru întreaga durată a pandemiei SARS-Cov-2.

 

Este vorba despre platformele Microsoft Azure Stack, VMWare și despre platformele de securitate cibernetică operate de BinBox, ce permit crearea de servere virtuale localizate în centre de date moderne din România, la un nivel de securitate sporit, păstrând suveranitatea datelor.

 

Printre situațiile concrete în care aceste servicii pot fi de utilitate se numără: congestia în cazul serverelor actuale, dificultăți în achiziția unor servere noi, extinderea sau redundanța unor servere existente, precum și extinderea capabilității de lucru la distanță prin VDI - Virtual Desktop Infrastructure. În condițiile în care BinBox beneficiază de multiple conexiuni Internet și Metropolitan de foarte mare viteză, migrarea unei infrastructuri fizice în mediul virtual Cloud este rapidă și sigură, pentru că nu necesită nici o deplasare și poate fi efectuată de la distanță.

 

Misiunea sectorului IT&C a fost întotdeauna aceea de a ajuta oamenii, prin automatizare, prin simplificarea proceselor de business, prin ergonomie. Astăzi, mai mult ca oricând, e nevoie să ne reamintim această misiune și să ne-o asumăm. Nu putem să salvăm vieți în mod direct, dar dorim să-i ajutăm pe medici să salveze vieți” - a declarat dl Alexandru Pătrașcu, director de operațiuni și unul dintre acționarii companiei BinBox.

 

Compania BinBox a fost înființată în anul 2018 și, într-un timp foarte scurt, a devenit unul dintre furnizorii de servicii Cloud importanți din România. Partener Microsoft și Cisco, firma operează două centre de date Tier III, construite după cele mai exigente standarde, ce pot asigura inclusiv redundanța serverelor virtuale și a implementat pentru prima dată în România serviciul de Cloud on premises de la Microsoft, Azure Stack, în scopuri comerciale.

* servicii valabile în limita capacitatii disponibile pe durata starii de urgenta

 

Pentru informații suplimentare: ajutamromania@binbox.com

Image
Image
Image